Oranjebarbecue Hooiland

29 mei 2010, door:  
Geplaatst in: Algemeen, Featured, Nieuws

Zaterdag 19 Juni willen we weer een barbecue organiseren, deze zal plaatsvinden op ons bloemenland aan de Voshuttedijk. Aangezien het Nederlands Elftal deze middag ook moet spelen is er voor gekozen om er een Oranjebarbecue te maken. Wij zullen voor een groot scherm zorgen zodat niemand iets van de wedstrijd hoeft te missen.

We willen om 13:00 uur langzaam beginnen met het aansteken van de barbecue en hopen er zo een gezellige en mooie middag/avond van te maken. Jij en je partner zijn van harte welkom. We vragen hierbij om een bijdrage van €10,00 per persoon om de kosten te dekken. (dit is inclusief drank.)

Omdat we graag een indicatie willen hebben van het aantal personen vragen we degene die komen, zich aan te melden. Dat kan door de aanmeldingsstrook onder aan deze uitnodiging in te vullen en in te leveren voor zaterdag 12 juni bij:

Tom de Boer – Mercurius 33 (06-40425667)
Dorien Rensing – Jan Steenstraat 35 (06-18885913)

Dus trek allen jullie Oranje spullen uit de kast en samen schreeuwen we het Nederlands Elftal naar de overwinning! Het feestje wat erop volgt kunnen we niet voorspellen…

Oranjegroet,
Bestuur corsogroep Hooiland

P.S. de bouwmiddag zal verplaatst worden naar de morgen!

Reacties

Reageer op dit bericht, klik hier als je een gravatar bij je bericht wilt. Je moet ingeloggen om te kunnen reageren.