Winterprojecten 2013-2014

10 februari 2014, door:  
Geplaatst in: 2013, Algemeen, Featured, Nieuws

Als je denkt dat de Hooilanders stil zitten na het corso dan heb je het mis! De Hooilanders zijn druk geweest afgelopen periode, met uiteindelijk een mooi resultaat. Namelijk een nieuw onderstel en een gezellig ingerichte kantine bij de tent.

Onderstel
Vorig jaar hebben we besloten een nieuw onderstel te maken omdat het inmiddels oude onderstel niet meer aan onze eisen voldeed. Door goede contacten heeft Hooiland een vrachtwagen op de kop weten te tikken. De vrachtwagen is met de hand gestript. De benodigde onderdelen waren onder andere de assen, banden en remleidingen. Het assembleren van de onderdelen gebeurde in de door Cuppers Carrosserieën (waarvoor dank!) beschikbaar gesteld ruimte. Uiteindelijk is het onderstel zwart gespoten. Het onderstel werd trots aan de groep gepresenteerd tijdens de oudjaarsborrel op het dahliaveld.

Onderstel

Verbouwing keet
Een andere commissie, beter bekend als de “kantine verbouw commissie”, heeft zich bezig gehouden met de inrichting van de kantine. De kantine werd voorheen ook wel de operatiekamer genoemd, het felle TL licht en de “steriele” witten muren waren daar debet aan. De tekeningen zijn gemaakt door architectenbureau de Boer. De eerste horde welke genomen moest worden was het slopen van de tussenmuur, slopen is aan enkele Hooilanders wel besteed. De muur was dan ook binnen een uur verdwenen. Er is sfeer aangebracht door het plaatsen van een bar van steigerhout in combinatie met een houten tafel en een sfeervolle hanglamp. Daarnaast hebben enkele keukenkastjes plaats gemaakt voor schappen met daarop de behaalde prijzen. Als finishing touche is er een likje verf aangebracht. De nieuwe keet is geopend in combinatie met het geplande feestje door de activiteiten commissie “Empty that Fridge”.

Kantine

Klik hier voor alle foto’s van het eindresultaat

Nu deze projecten zijn afgerond wordt het tijd om de bouwlocatie voor te bereiden op het nieuwe bouwseizoen. Alle handen zijn nodig om op te ruimen en de damwand schutting te verven. Hou de sociale media kanalen in de gaten!

Corsogroep Hooiland op Facebook
Corsogroep Hooiland op Twitter

Reacties

Reageer op dit bericht, klik hier als je een gravatar bij je bericht wilt. Je moet ingeloggen om te kunnen reageren.